Кошик
1632 відгуків
+380 (50) 445-40-24
Київ, Україна
Кошик
Finland-market.com.ua

Кухонний посуд Fiskars

Весь посуд Fiskars виробляється на власному заводі у Центральній Фінляндії, у селі Сорсакоскі. Завод став невід'ємною частиною Сорсакоскі, як і весь район Леппявірта з 1891 Hackman, а потім фабрика Fiskars. Посуд Fiskars – це якісні та міцні матеріали, які прослужать вам довгі роки. Fiskars поєднує в собі інновації та фінську якість.
ГалереяСписок

Обслуговування та догляд


Алюміній та нержавіюча сталь для кращих каструль та сковорідок


     Алюміній як матеріал для виробництва посуду з покриттям перевершує інші матеріали завдяки своїй феноменальній теплопровідності. Такий посуд нагрівається з усіх боків. Алюмінієвий посуд простий у використанні, тому що алюміній є легким матеріалом. Також алюміній є м'яким, тому покривається вся поверхня посуду спеціальним матеріалом, щоб посуд був більш зносостійким. Нержавіюча сталь - це дуже міцний матеріал, тому його легко доглядати і чистити. Нержавіюча сталь витримує дуже високі температури та агресивні речовини, такі як кислоти. Тільки висококонцентровані розчини кухонної солі та надзвичайно сильні кислоти можуть пошкодити поверхню з нержавіючої сталі. Посуд із ручками з бакеліту можна використовувати в духовці при температурі до 150 °С, а з ручками з нержавіючої сталі - до 250 °С.

 

 

Покриття


     Якість покриття є суттєвим параметром, тому Fiskars постійно працює, щоб зробити покриття більш міцним та підвищити його антипригарні властивості. PTFE покриття від Fiskars має антипригарні якості. Перевага даного покриття в тому, що воно є міцним та захищеним від корозії. Але для більш тривалого використання ми рекомендуємо користуватися пластиковим або дерев'яним кухонним приладдям. Покриття Fiskars не містить перфтороктанові кислоти (PFOA).

 

Використання та обслуговування


     Перш ніж почати готувати, до посуду необхідно додати трохи олії або пару ложок води. Не можна нагрівати порожній посуд. Як тільки масло набуває коричневого кольору, а вода випарувалася, посуд достатньо нагрітий для приготування їжі. Готувати потрібно на помірному вогні. Температура вище 250 °С може призвести до пошкодження посуду. Не додавайте сіль до того, як вода закипіла і не зберігайте їжу в посуді з покриттям. Гарячий посуд не слід класти в холодну воду, оскільки різкі перепади температури пошкодять дно посуду і він нагріватиметься не рівномірно.

 

 

Чищення


     Вимийте посуд перед першим використанням і завжди мийте посуд відразу після його використання, але тільки після остигання. Вироби з нержавіючої сталі можна мити в посудомийній машині. Щоб продовжити термін служби посуду з покриттям з алюмінію та нержавіючої сталі — мийте його вручну.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner