- Незамінний ніж у колекції шеф-кухаря; також відомий як кухарський ніж, спочатку був розроблений і використовувався для поділу масивних шматків яловичини. Сьогодні ніж шеф-кухаря - це багатофункціональний та універсальний ніж для приготування їжі на кухні.
- Лезо з високоякісної нержавіючої сталі Daido 1K6.
- Загартований при 58 градусах за Роквеллом, що забезпечує високу зносостійкість.
- Чорна ергономічна ручка в східному стилі
- Зроблено в Японії
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж кухарський |
Довжина ножа | 37 см |
Довжина леза | 23.5 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 149 ₴