Традиційний японський ніж Сантоку відмінно підходить для нарізки рубки та подрібнення продуктів. Неймовірно гострий, відмінно збалансований ніж стане незамінним помічником на домашній кухні. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, володіє хорошою корозійною стійкістю, відмінною стійкістю ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Покриття Black-coating перешкоджає прилипанню продуктів при нарізці. Рукоять ножа виконана з ABS пластику, зручно лежить в руці, не ковзає, не боїться вологи і перепадів температури, стійка до будь-яких агресивних середовищ.
Основні характеристики:
- Матеріал леза: AUS-8
- Твердість леза (HRC): 58
- Кількість шарів сталі: 1
- Матеріал рукояті: ABS пластик
- Довжина леза (мм): 197
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Країна виробник | Китай |
Тип | Японський кухарський ніж |
Довжина леза | 19.7 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 299 ₴