Характеристики
Серія: Satoru
Призначення: шеф
Матеріал леза: молібдено-ванадієва неіржавка сталь
Матеріал ручки: бакеліт
Довжина леза: 210 мм
Загальна довжина: 341 мм
Ширина леза: 4,6 см
Товщина леза: 2,6 мм
Твердість сталі: 56 HRc
Заточення леза: двостороння
Колір: чорний
Країна виробництва: Японія
Ніж шеф-кухаря Satake — це універсальний ніж, розроблений для багатьох дій, які ми робимо під час приготування їжі. Клинок середньої ширини робить ніж ідеальним для оброблення м'яса. Проте його універсальність означає, що ми також можемо різати овочі або зелень. Неймовірна гострота дасть змогу вам розрізати товстіші продукти точно й без проблем.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип | Японський кухарський ніж |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 210 мм |
Матеріал рукояті | Бакеліт |
Серія | Satoru |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Колір колодки | Чорний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 099 ₴