Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізання овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо дає змогу легко перекладати нарізані продукти в салатницю або сковороду, а також знадобиться для подрібнення часнику. Високо розташована ручка запобігає ударам пальців об дошку. Завдяки великим габаритам ніж ідеально підходить для нарізання великих фруктів і овочів, як-от кавун, кабачки або капуста.
- Лезо: молібден-ванадієва сталь
- Рукоять: клепаний матеріал ПОМ
- Твердість: 56-58 HRC
- Загальна довжина: 30,0 см
- Довжина клинка: 17,0 см
- Ширина леза: 4,8 см
- Товщина леза: 2, 0 мм
- Спосіб заточування: двостороннє симетричне шліфування
- Вага: близько 150 г.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Користувальницькі характеристики | |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал рукояті | Поліоксиметилен |
Серія | Hiroki |
Колір колодки | Чорний |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип кріплення колодки | На заклепках |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 149 ₴