Характеристики
Серия: Saku
Призначення: для хліба
Матеріал леза: молібдено-ванадієва неіржавка сталь
Матеріал ручки: поліпропілен
Довжина леза: 180 мм
Загальна довжина: 310 мм
Ширина леза: 4,1 см
Товщина леза: 1,3 мм
Твердість сталі: 56 HRc
Заточення леза: двостороння
Колір: чорний
Країна виробництва: Японія
Кухарський ніж Satake — це універсальний ніж, призначений для багатьох дій, які ми робимо під час приготування їжі.
Клинок середньої ширини робить ніж ідеальним для оброблення м'яса. Проте його універсальність означає, що ми також можемо різати овочі або зелень. Неймовірна гострота дасть змогу вам розрізати товстіші продукти точно й без проблем. Завдяки отворам на лезі ножа до нього не прилипатимуть такі продукти, як сир, шинка або овочі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 180 мм |
Матеріал рукояті | Поліпропілен |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Серія | Saku |
Країна реєстрації бренда | Японія |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип | Європейський шеф-ніж |
Тип кріплення колодки | Всадний |
Тип леза | Штамповане |
Колір колодки | Чорний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 249 ₴